sâmbătă

3 decembrie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

24 iunie, 2013

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că a avut sentimentul că liderul PC, Daniel Constantin, este mai apropiat de PSD decât de liberali, deși în cadrul Uniunii Social-Liberale, PNL și conservatorii formează Alianța de Centru-Dreapta.

Duminică seara, într-o emisiune la Antena 3, a fost întrebat dacă mai există Alianța de Centru-Dreapta.

”Asta este o chestiune la care trebuie să răspundem împreună, şi noi, şi conservatorii. Faptul că nu a funcţionat Alianţa de Centru-Dreapta are nişte explicaţii, nu aş vrea să le dau, dar sentimentul meu a fost că preşedintele PC, domnul Daniel Constantin – că despre dânsul vorbim – e mult mai aproape de PSD. Nu m-a deranjat deloc chestiunea asta, că doar şi eu sunt aliat cu PSD, dar nu am simţit loc pentru aşa ceva”, a declarat Crin Antonescu.


De asemenea, liderul liberal a susținut că PC are o anumită legătură cu PSD, pe care ar putea să o și oficializeze.

”PNL, în ACD, şi-a respectat angajamentele, Partidul Conservator are azi grupuri parlamentare în ambele Camere, Partidul Conservator are un preşedinte de consiliu judeţean şi mai mulţi vicepreşedinţi şi consilieri, Partidul Conservator e la guvernare. Dacă doresc să oficializeze legătura cu PSD, e foarte bine, trebuie să întrebe şi PSD, pentru noi chiar nu e o preocupare dramatică şi urgentă”, a mai aformat Crin Antonescu.

Partidul Conservator a anunțat, joia trecută, că rămâne formațiune politică distinctă în cadrul USL, în condițiile în care nu funcționează protocolul Alianței de Centru-Dreapta, încheiat cu PNL.

“Nu funcționează fizic protocolul ACD. Nu au prea fost întâlniri în plan local, nici în plan naţional. Pentru că întâlnirile acestea nu au prea existat, facem cunoscut că toate poziţiile PC de acum încolo sunt ale PC şi toate poziţiile PNL sunt ale PNL”, a declarat purtătorul de cuvânt al PC, Bogdan Ciucă, după ședința Biroului Executiv al partidului.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Portul Constanța are a doua cea mai mare creștere a cantității de mărfuri transferate în 2021, plus 26% față de anul pandemiei 2020, după cea a portului belgian

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: