miercuri

29 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

18 martie, 2012

Comisarul european pentru politică regională, Johannes Hahn, va efectua luni o vizită oficială în România, prilej cu care va participa la lucrările Comitetului interminiserial pentru absorbția fondurilor europene care se reunște la Guvern.

Oficialul UE se va întâlni cu preşedintele României, Traian Băsescu, precum și cu primul-ministru Mihai-Răzvan Ungureanu, a informat reprezentanța Comisiei Europene la București.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

De asemenea, comisarul european are în program întâlniri cu Leonard Orban – ministrul Afacerilor Europene, Alexandru Nazare – ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cristian Petrescu – ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Laszlo Borbely – ministrul Mediului şi Pădurilor şi cu Lucian Bode – ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.


De asemenea, Johannes Hahn va avea o întâlnire cu Victor Ponta, preşedintele PSD, Crin Antonescu, preşedintele PNL, şi cu Dan Constantin, preşedintele PC.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: