joi

2 februarie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

15 decembrie, 2015

mitaȘtefan Enache, colonel la U.M. 02999 detașat la Secretariatul General al Guvernului, a fost reținut marți dimineața de procurorii din Secția militară a DNA, pentru trafic de influență. 

Pe 8 decembrie, Ștefan Enache ar fi pretins de la o persoană peste 10.000 euro, în scopul de interveni pe lângă directorul Regiei Autonome – Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) pentru a o ajuta să obțină un imobil din București subevaluat, potrivit ordonanței procurorilor.

Colonelul ar fi susținut că-l poate influența pe directorul RAAPPS astfel încât imobilul pe care-l dorea persoana respectivă să fie scos la licitație cu un preț mult subevaluat și să fie atribuit celui care cumpărătorului de influență.


Imobilul astfel achiziționat urma să fie valorificat ulterior, iar profitul să fie împărțit între inculpat și persoana respectivă, mai spun procurorii DNA

Luni, colonelul a fost prins în flagrant când a primit de la un intermediar 30.000 de euro în schimbul cărora trebuia să aranjeze câștigarea la o licitație a RAAPPS a două imobile subevaluate.

Marți, Ștefan Enache va fi dus la Tribunalul Militar București, cu cerere de arestare preventivă.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

România a reușit să facă progrese semnificative în ceea ce privește recuperarea decalajului față de media în privind PIB-ului pe cap de locuitor. Odată cu aderarea la NATO

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: