vineri

1 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

25 iunie, 2014

CFR SA va vinde prin licitaţii organizate de Bursa Română de Mărfuri (BRM), 35.523,46 de tone de fier vechi, la un preţ minim de pornire de 335 dolari/tonă, anunţă compania, ceea ce înseamnă cel puţin 12 milioane de dolari.

Licitaţiile vor avea loc pe 2 şi 3 iulie.

Fierul valorificat reprezintă materiale recuperate în urma lucrărilor de reabilitare, reparaţii şi întreţinere a infrastructurii feroviare.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Cele peste 35.000 de tone vor fin vândute în 12 loturi, iar ofertele se pot depune pentru unul sau mai multe loturi, nefiind acceptate oferte parţiale în cadrul unui lot.

„Valorificarea deşeurilor feroase reprezintă o măsură de eficientizare a activităţii companiei, care va contribui la creşterea veniturilor proprii şi iminent la susţinerea financiară pentru alte lucrări de reparaţii şi întreţinere a infrastructurii feroviare”, a declarat directorul general al CFR, Macarie Moldovan, citat în comunicatul societăţii.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: