sâmbătă

13 iulie, 2024

14 august, 2016

elvetia tren atacUn elvețian de 27 de ani a înjunghiat mai multe persoane și a dat foc unui vagon de tren folosind un lichid inflamabil. Atacul a avut loc într-un tren care circula de-a lungul frontierei cu Liechtenstein, iar printre răniți se află și un copil de șase ani.

„Potrivit informațiilor actuale, un elvețian în vârstă de 27 de ani a turnat un lichid inflamabil (…) care a luat foc. El era înarmat cu cel puțin un cuțit”, a anunțat poliția din cantonul Saint-Gallen.

Poliția nu are încă nicio explicație privind motivul atacului, dar consideră foarte, foarte improbabilă motivația teroristă.  Nu este exclusă o crimă pasională, susțin autoritățile.


Răniții au suferit plăgi înjunghiate și arsuri, unii fiind răniți grav. Potrivit presei locale, atacatorul și o femeie se află în stare critică.

Pe lângă copilul de șase ani, au mai fost răniți în incident doi bărbați de 17 și 50 de ani și trei femei de 17,34 și 43 de ani, potrivit poliției, care precizează că zeci de pasageri se aflau în tren la momentul atacului.

La fața locului au fost deplasate dispozitive impresionante de poliție, pompieri și ambulanțe, precum și trei elicoptere de salvare, de teama că ar putea fi un atac terorist, așa cum s-a întâmplat în alte orașe europene.


Articole recomandate:

Etichete: , , , , ,

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: