joi

26 ianuarie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

17 ianuarie, 2016

andronescuMinisterul Educației Naționale a modificat și completat componența Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU), ordinul ministrului Adrian Curaj fiind publicat în Monitorul Oficial de vineri, 15 ianuarie.

Față de lista aprobată în 2012, pe cea din 2016 cu membri ai Consiliului general CNATDCU a fost introdusă Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației și unul dintre apărătorii lui Victor Ponta în scandalul de plagiat care l-a avut în centru pe fostul premier.

În Consiliul general se mai află un alt fost ministru al Educației, Sorin Câmpeanu.

2016
Lista din 2016

Modificarea componenței nominale a Consiliului General al  CNATDCU și a comisiilor de specialitate este justificată, se scrie în ordinul publicat în Monitorul Oficial, de Ordonanța de Urgență 55/2015, privind măsuri de reorganizare la nivelul administrației publice centrale, dar și de propunerile membrilor Consiliului general al CNATDCU.

2012
Lista din 2012

Fostul ministru al Educației Ecaterina Andronescu este promovată prin decizia publicată vineri și în poziția de președinte al uneia dintre comisiile de specialitate ale Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare, cea de ”inginerie chimică, inginerie medicală, știința materialelor și nanomateriale”.

În Comisia de Sociologie, științe politice și administrative a intrat actualul vicepremier Vasile Dâncu și au fost păstrați sociologul Marius Pieleanu (de la SNSPA) și Paul Dobrescu, fost consilier al președintelui Ion Iliescu. Componența comisiei a fost crescută de la 14 persoane, la 17.

Și componența Comisiei de științe juridice a fost suplimentată, de la 13 persoane, la 15, dintre titulari dispărând Gheorghiță Mateuț.


La fel, a crescut și numărul membrilor Comisiei de științe militare, informații și ordine publică, printre cei nou intrați figurând un reprezentant al Academiei Naționale de Informații ”Mihai Viteazu”, care are 3 reprezentanți în comisie, față de unul, în 2012.

Cea mai consistentă suplimentare de locuri o regăsim la Comisia de științe economice și administrarea afacerilor, care acum numără 31 de membri, față de 21 în 2012.

Răzvan Teodorescu rămâne președinte al Comisiei de arte vizuale.

Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

România a reușit să facă progrese semnificative în ceea ce privește recuperarea decalajului față de media în privind PIB-ului pe cap de locuitor. Odată cu aderarea la NATO

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: