vineri

12 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

28 decembrie, 2012

Cetăţenii din judeţul Teleorman vor fi chemaţi din nou la urne, pe 3 februarie 2013, pentru alegri parţiale locale la Consiliul Judeţean, după Liviu Dragnea a renunţat la mandatul de preşedinte al CJ, pentru a deveni deputat şi viceprim-ministru.

Guvernul a aprobat joi tot pachetul de hotărâri de guvern necesare pentru a organiza alegeri locale parţiale pe data de 3 februarie, a anunţat vicepremierul Deagnea, ministru al Administraţiei şi Dezvoltării Regionale.

„În judeţul Teleorman vor fi chemaţi la vot peste 200 de mii de oameni şi vor veni, probabil, o sută şi ceva de mii de oameni, iar în ceea ce priveşte costurile alegerilor respective, ele vor fi suportate din bugetele locale. Există prevederi în bugetele locale respective, nu sunt costuri mari”, a susţinut Dragnea.


De asemenea, în 3 februarie vor fi alegeri parţiale locale în 9 localităţi pentru funcţia de primar şi într-o localitate – pentru completarea Consiliului local.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: