miercuri

5 octombrie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

20 noiembrie, 2017

Werner Wolff (Sursa foto: Ziua de Vest)

Consiliul de Administraţie al companiei Tarom l-a numit luni în funcţia de director general interimar pe Werner Wolff (foto), cetățean român de origine germană, fost şef al reprezentanţei BMW Timişoara-Arad.

“Consiliul de Administraţie al companiei Tarom l-a numit luni în funcţia de director general interimar pe Wolff Werner Wilhelm. În temeiul Legii 31/1990 a societăţilor comerciale, Wolff Werner Wilhelm are contract de mandat pe 4 luni. Decizia vine ca urmare a evaluării mai multor candidaturi înaintate către Consiliul de Administraţie”, informează compania Tarom într-un comunicat.

Werner Wolff a fost director executiv al Ba­nat Car, dealerul BMW din Timişoara şi Arad, care face parte din grupul Auto­mobile Bavaria, potrivit Ziua de Vest.


El o înlocuiește pe Daniela Dragne, care a demisionat a demisionat din funcție săptămâna trecută, invocând ”probleme personale”.

Daniela Dragne a fost patrulea director general al Tarom în acest an, după Florin Susanu, Dan Iulius Plaveti şi Eugen Davidoiu.

Compania naţională de transport aerian Tarom va înregistra în acest an pierderi în valoare de 206,79 milioane lei, potrivit proiectului privind rectificarea bugetul de venituri şi cheltuieli, pus în dezbatare de acţionarul majoritar, Ministerul Transporturilor, pe data de 1 noiembrie.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

13 state membre UE au semnat o scrisoare prin care solicită Bruxelles-ului să propună un plafon de preț la gaz la reuniunea miniștrilor UE de energie de săptămâna

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: