marți

28 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

4 septembrie, 2012

”Încrederea este moneda de schimb a economiei actuale. În contextul actualei crize financiare nu putem şi nu trebuie să facem vreun compromis – nici în Ungaria, nici în România, nici într-un alt stat membru al Uniunii Europene” a declarat Viviane Reding, vicepreședintele Comisiei Europene, într-un interviu acordat EurActiv Italia.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

”După câteva avertizări, am adus Ungaria în faţa Curţii Europene de Justiţie şi în prezent urmărim îndeaproape evoluţia situaţiei în România. Ameninţările la adresa judecătorilor care îşi fac treaba sunt inacceptabile pentru mine, fie că se petrec în România sau în oricare altă ţară a Uniunii Europene” – a mai spus Reding, care a explicat că ”Ceea ce se aplică în mediul pieţelor financiare, se aplică şi în domeniul european al justiţiei. Un sistem juridic care să funcţioneze bine şi să fie independent este o condiţie prealabilă pentru câştigarea încrederii cetăţenilor şi investitorilor”.

Viviane Reding este și comisar european pentru probleme de Justiție.Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: