Viorica Dăncilă, vizită în Statele Unite - CursDeGuvernare.ro
duminică

17 octombrie, 2021

Viorica Dăncilă, vizită în Statele Unite

17 septembrie, 2019

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat marți, la începutul ședinței de Guvern, că duminică va începe o vizită în Statele Unite.

Viorica Dăncilă a explicat că această vizită de lucru va avea și o componentă economică puternică și va fi „un bun prilej să prezentăm investitorilor americani oportunităţile de afaceri din România”.

„Consolidăm relaţiile cu statele membre UE dar, în acelaşi timp, aprofundăm Parteneriatul strategic pe care îl avem cu SUA. Duminică, voi începe o vizită de lucru în SUA, alături de mai mulţi membri ai Cabinetului, în cadrul căreia voi avea întâlniri cu oficiali americani”, a declarat Viorica Dăncilă.


Întrevederile oficiale sunt programate pentru data de 26 septembrie, la New York, premierul Viorica Dăncilă fiind însoțit peste Ocean de ministrul de Externe, Ramona Mănescu, și de ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Vizita este organizată cu ajutorul Camerei de Comerț Româno-Americană din SUA

Șeful Executivului român ar urma să aibe o întrevedere și cu vicepreședintele SUA Mike Pence, surse citate de Mediafax afirmând că Viorica Dăncilă va semna cu oficialul american un acord în domeniul energetic.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr