luni

23 mai, 2022

Viorica Dăncilă, întâlniri la Bruxelles cu reprezentanți ai familiilor politice europene

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

25 septembrie, 2018

Guvernul României a anunțat marți că premierul Viorica Dăncilă se află pentru 2 zile la Bruxelles, într-o vizită de lucru în cadrul căreia va avea o serie de întrevederi cu reprezentanți ai grupurilor politice din Parlamentul European.

Comunicatul executivului enumeră întrevederi cu oficiali din Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților, Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa, din  Grupul Verzilor/Alianța Liberă Europeană și din Grupul Partidului Popular European.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Potrivit comunicatului, în cadrul convorbirilor pe care prim-ministrul le va avea la Bruxelles, ”vor fi discutate aspectele prioritare de pe agenda europeană, în perspectiva deținerii Președinției Consiliului UE de către România și reafirmarea disponibilității României de a contribui în mod activ la procesul de reflecție asupra viitorului Europei”.


Premierul Viorica Dăncilă ar urma să facă o nouă vizită la Bruxelles la începutul lunii octombrie, când la Parlamentul European se va discuta situația actuală din România, cu accent pe modificările aduse legilor justiției.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Andrew Kenningham (foto), economist-şef pentru Europa la Capital Economics, explică într-un interviu pentru CursdeGuvernare cum va reseta războiul obiectivele şi strategiile de dezvoltare pe care UE le bătuse...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: