luni

15 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

21 august, 2020

UPDATE: Președintele interimar al PSD a anunțat că purtătorul de cuvânt al partidului a fost suspendat din funcție. ”Cred că este suficient”, a precizat Marcel Ciolacu.

Informația inițială:

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, s-a enervat vineri din cauza faptului că jurnaliștii întârziau să apară la conferința de presă a partidului organizată după reuniunea CEx și, fără să fie conștient că microfoanele din sală erau pornite, a decretat: ”Ăsta e sfârșitul unei frumoase prietenii. O să primească o p… în cur toți!”


O angajată de la Biroul de Presă al PSD a replicat, râzând: ”Nici aia, poate le place”, iar Romașcanu a răspuns: ”S-ar putea, da”.

Lucian Romașcanu și-a început confernța de presă după câteva minute. Ulterior, după ce Epoch Times a postat înregistrarea integrală, inclusiv cu partea de ”deschidere”, Lucian Romașcanu a scris pe Facebook:

Azi, înaintea conferinței de presă, pe un fond încărcat, se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret.

În contextul plecărilor din partid am avut o reacție exagerată care, totuși, fiind în SPAȚIU PRIVAT și într-o CONVERSAȚIE PRIVATĂ, n-ar fi trebuit să fie făcută publică. A fost făcută publică și, în consecință, îmi prezint SCUZELE de rigoare.


Repet, daca a existat o ieșire nepotrivită, aceasta a fost exclusiv generată de traseiștii acestei perioade.

Respect presa, am peste 20 de ani de muncă în această industrie, îi asigur și pe această cale pe jurnaliști de tot respectul meu.

Mulțumesc pentru înțelegere!

 

Lucian Romașcanu este senator PSD de Buzău și a fost ministru al Culturii în Guvernul Tudose. Romașcanu este purtător de cuvânt al PSD din primăvara acestui an.

Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: