luni

20 mai, 2024

4 septembrie, 2019

Unul dintre consilierii personali ai deputatului PSD Laura Fulgeanu-Moagher, care a oprit în judeţul Prahova într-un loc nepermis, a fost filmat în timp ce înjură poliţiştii care i-au cerut documentele pentru a fi sancţionat.

Poliţia Judeţeană Prahova a transmis că şoferul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2.875 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere, fiind depistat și cu alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Deputatul Laura Fulgeanu-Moagher a anunţat că va încheia colaborarea cu respectivul consilier personal.


Imaginile cu incidentul produs în comuna Păuleşti, judeţul Prahova, au fost postate pe pagina de Facebook a lui Marian Godină.

”România trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe! Când ai legitimaţie de consilier la Camera Deputaţilor, ai impresia că legea nu e şi pentru tine. Începi să arunci legitimaţia şi să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt şi poliţişti care nu se tem”, a scris Godină în mesajul care însoţeşte clipul video care are puţin peste un minut.

Poliţia Judeţeană Prahova a precizat că bărbatul din imagini, în vârstă de 45 de ani, a oprit neregulamentar pe raza localităţii Păuleşti, iar la intervenţia echipajului de poliţie, ”a devenit recalcitrant, a adresat injurii, a înmânat documentele poliţiştilor, după care a părăsit locul evenimentului”.

”Ulterior, acesta s-a prezentat cu autoturismul la sediul Postului de Poliţie, unde a continuat să aibă un comportament neadecvat, iar în urma testării conducătorului cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat”, a precizat Poliţia Prahova.


Sursa citată a menţionat că şoferul a fost sancţionat pentru oprire neregulamentară, conducere sub influenţa alcoolului, dar şi pentru adresare de injurii şi nerespectarea dispoziţiilor poliţiştilor, fiind aplicate amenzi în valoare de 2.875 lei şi reţinându-se permisul de conducere.

La rândul său, Laura Fulgeanu-Moagher, deputat PSD, a catalogat ca fiind ”total neadecvat” comportamentul consilierului său pe probleme sportive.

”Am aflat din presă cu profundă indignare de comportamentul total neadecvat al dlomnului Rădulescu. Nu tolerez astfel de comportamente, nu sunt de acord cu aşa ceva, astfel că astăzi voi încheia orice contract de colaborare cu dânsul şi îmi cer eu scuze în numele lui. L-am sunat, a spus că regretă ce s-a întâmplat şi alte cuvinte nu are. Până azi nu am mai întâmpinat astfel de probleme cu niciunul dintre consilieri”, a declarat Laura Fulgeanu-Moagher.

Aceasta a precizat că bărbatul are un salariu de 1.200 de lei, având un contract part-time.

”Este de la începutul mandatului meu consilier pe probleme sportive şi, într-adevăr, am avut câteve proiecte cu dânsul cu casele de copii, pentru că dânsul a fost crescut în casă de copii şi m-a ajutat foarte mult la astfel de proiecte. Tocmai de aceea sunt atât de uimită de comportamentul dânsului”, a mai spus deputatul social-democrat.

Consilierul filmat când înjură poliţiştii a fost membru PSD:

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: