duminică

3 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

2 martie, 2022

Andrei Baciu (PNL), secretar de stat în Ministerul Sănătății a fost numit președinte al Comitetului Național de Coordonare a Campaniei de Vaccinare împotriva Covid-19. El îl înlocuieștepe medicul militar Valeriu Ghorghiță, care a fost numit comandant al Spitalului de Urgență al SRI Prof. Dr. Agrippa Ionescu.

„De astăzi, parcursul meu profesional atinge o altă etapă. O etapă care mă onorează, dar care mă și responsabilizează, în egală măsură. Numirea mea în funcția de comandant al Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Agrippa Ionescu“ deschide un alt drum al provocărilor, însă împreună cu întreaga echipă de conducere și personalul medical vom duce mai departe tradiția acestei unități medicale de renume”, spune Valeriu Gheorghiță într-o postare de Facebook ce anunță retragerea sa de la conducerea campaniei de vaccinare, care a fost un eșec.

În același mesaj, medicul spune că a fost foarte onorat nu numai de noua funcție ce i s-a oferit, ci și de cea pe care o părăsește:


„Am fost deosebit de onorat de responsabilitatea și încrederea acordate odată cu desemnarea mea în calitatea de președinte al Comitetului Național de Coordonare a Campaniei de Vaccinare împotriva COVID-19.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Alături de echipa pe care am construit-o în această perioadă, m-am implicat cu toată priceperea și expertiza profesională în tot ceea ce a însemnat organizarea integrată a campaniei de vaccinare, de la facilitățile de stocare, rețeaua de distribuție, centrele de vaccinare fixe și mobile, programarea, platformele de informare și comunicare, până la procedurile și intrucțiunile care au asigurat coerența procesului de vaccinare.”

În România s-au vaccinat până în prezent sub 8,2 milioane de români, ceea ce reprezintă mai puțin de 43% din populație, penultima rată din UE.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: