sâmbătă

25 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

11 octombrie, 2021

Valeriu Gheorghiță, conferința săptămânală privind vaccinarea

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV), nu a avut fonduri pentru organizarea unei campanii de informare privind beneficiile vaccinării, a anunțat Valeriu Gheorghiță, președintele acestei structuri.

„Nu s-au alocat bani, sau cel puţin CNCAV-ul, comitetul pe care eu îl coordonez, nu a avut fonduri pentru campania de comunicare şi de informare. Obiectivul campaniei de comunicare şi de informare pe care noi l-am avut încă de la început, din noiembrie, a fost de promovare a încrederii populaţiei în ştiinţă şi în sistemul medical, în medici, tocmai pentru că pandemia este o problemă medicală”, a declarat Valeriu Gheorghiţă, la B1 Tv.

În opinia sa, ceea ce „face diferenţa” între România şi alte state la vaccinare este campania anti- foarte prezentă în spaţiul public în România, inclusiv la radio sau televiziuni.


„Este o problemă de sănătate publică şi aş îndrăzni să spun că este o problemă chiar de siguranţă naţională, tocmai de aceea cred că trebuie să fim extrem de precauţi în momentul în care dăm autoritate unor persoane care nu au expertiza necesară să vorbească pe teme… în perioada pandemiei am observat cu toţii că fenomenul de dezinformare a luat amploare foarte mult”, a spus Valeriu Gheorghiță.toate.

Fostul ministru Vlad Voiculescu a propus o campanie de promovare a vaccinării, Florin Cîțu a respins-o

Premierul demis Florin Cîțu declara de curând că nu este companie de advertising, răspunzând astfel întrebării dacă nu se simte vinovat pentru eșecul campaniei de vaccinare.

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a arătat ulterior un document cu o strategie de vaccinare, ce includea implicarea voluntară a unei agenții de advertising și a mai multor personalități, pe care i-o prezentase încă din 6 ianuarie premierului..

Propunerile au fost respinse, a acuzat Vlad Voiculescu, pentru că premierul s-a ”autodeclarat mare șef al vaccinării, cu colonelul Gheorghiță în loc de executant”, în loc să accepte propunerea de implicare a specialiștilor, la fel cum a refuzat o campanie susținută de medici și influenceri și nu de politicieni.

Raed Arafat, despre permiterea pelerinajelor: Așa sunt regulile


Raed Arafat a explicat la Digi24 de ce sunt permise pelerinajele în această perioadă cu recorduri de decese și diagnosticări zilnice de Covid-19:

Nu am un răspuns pentru asta, doar că așa sunt regulile care s-au stabilit de ceva timp.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Sunt permise, nu mai sunt oprite.

Trebuie respectate măsurile sanitare. E responsabilitatea organizatorului să se respecte.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: