joi

11 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

3 ianuarie, 2011

Uniunea Naţională a Transportatorilor din România solicită, printr-un protest public, stoparea creşterii necontrolate a prelurilor la carburanţi în România.

Transportatorii prezintă, în protestul lor, un calcul din care rezultă că preţul fără taxe al carburanţilor în România este mai mare decât cel din Austria – ţara de origine a OMV, cel mai mare operator de pe piaţa românescă, în condiţiile în care accizele sunt, în România, cu 32% mai mici.

UNTR mai acuză şi faptul că petroliştii au scumpit carburanţii cu câteva săptămâni înainte de creşterea accizei. În condiţiile în care preţul carburanţilor din România este aproape egal cu cel din Austria, transportatorii consideră că egalizarea accizelor ar aduce statului aproape jumătate de miliard de euro anual, bani făcuţi, consideră UNTR cadou petroliştilor. Din aceşti bani s-ar putea construi circa 130 de km de autostradă nouă.Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: