miercuri

29 martie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

19 ianuarie, 2012

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, la Cluj, că în anul care a început nu este timp de iniţierea unor noi reforme, care nu pot fi pregătite suficient şi explicate populaţiei.

‘Susţinem dialogul politic, dialogul parlamentar şi facem apel de fiecare dată la raţiune şi calm, la dezbatere politică constructivă într-un an electoral, 2012. Suntem convinşi că nu este loc, nu este timp şi nu este posibil să iniţiem reforme noi, reforme dure şi reforme care nu sunt pregătite şi nu sunt explicate. Trebuie să păstrăm ceea ce am obţinut, acest echilibru bugetar, economic şi financiar. România are şi în 2012 posibilitatea, datorită eforturilor făcute de fiecare cetăţean, de a plăti pensiile şi salariile şi cred că acest rezultat trebuie păstrat. În 2012 nu trebuie să mai iniţiem reforme noi’, a precizat Kelemen Hunor, citat de Agerpres.

Acesta s-a referit şi la protestele din aceste zile şi a spus că dezbaterile parlamentare care le vor fi dedicate în sesiunea extraordinară vor putea fi continuate şi în sesiunea parlamentară din primăvară, dacă va fi cazul. ‘Nu durata dezbaterilor contează, ci abordarea subiectelor care sunt arzătoare şi care trebuie discutate’, spus liderul UDMR.


Kelemen Hunor a participat joi la o şedinţă a Prezidiului UDMR, la care presa nu a fost invitată.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Moto: ”Generalii mei, în temeinica lor prostie, veneau și-mi spuneau: <Majestate, oamenii nu mai vor să lupte>. Iar eu în sinea mea mă gândeam: <adică nu mai vor

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: