marți

28 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

12 martie, 2020

UDMR îi cere președintelui Klaus Iohannis să facă de urgență „o propunere serioasă de premier”, considerând că trebuie lăsat deoparte „circul politic”.

Purtătorul de cuvânt al UDMR, Hegedus Csilla (foto), a declarat pentru Mediafax că Uniunea consideră că e nevoie de un om care să poată guverna țara în situația de criză generată de coronavirus.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

„Președintele trebuie să facă de urgență o propunere serioasă de premier, să fie un om care va putea să guverneze țara într-o asemenea situație de criză generată de coronavirus. Acest prim-ministru nominalizat trebuie să vină cu lista de miniștri și cu programul de guvernare în Parlament. Acum este nevoie de calm, de seriozitate, trebuie să lăsăm deoparte circul politic și să rezolvăm, de urgență, situația. Este datoria președintelui să rezolve această situație”, a spus Hegedus.


Florin Cîțu și-a depus mandatul de premier desemnat cu câteva minute înainte începerii plenului reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului, de la ora 16.00. Anunțul a fost făcut de Administrația Prezidențială. Klaus Iohannis va susține o declarație de presă în cursul serii.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: