joi

23 mai, 2024

22 septembrie, 2011

„Eu cred că trebuie pregatită ideea de mişcare populară pentru realizarea unei eventuale alianţe. De aceea am şi rugat-o pe fiica mea să înscrie la oficiul ăsta pentru denumiri…”, a declarat Traian Băsescu miercuri seară, într-un interviu la TVR1.

El nu a dorit să facă mai multe precizări privind momentul realizării unei eventuale alianţe sau despre componenţa acesteia.

„Nu ştiu, înainte, după (alegeri, n.r.), nu ştiu, dar preventiv trebuie să gândeşti politic (…) N-aş merge mai departe, decât să vă spun că este posibil să se creeze o alianţă sau că poate ar trebui creată”, a mai spus el.


Despre Mişcarea Populară se vorbeşte tot mai insistent în ultimele luni, unul din promotorii ideii fiind fostul consilier prezidenţial şi apoi ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu.

În plus, Ioana Băsescu, fiica cea mare a şefului statului, a depus, în 11 aprilie, la OSIM, o cerere de înregistrare a mărcii „Mişcarea Populară” cu domenii asociate – educaţie, divertisment, servicii ştiinţifice şi tehnologice, crearea calculatoarelor, servicii juridice, personale şi sociale.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Retragerea doctorului Cîrstoiu din cursa pentru primăria Capitalei arată nu

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: