sâmbătă

20 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

25 martie, 2012

Președintele Traian Băsescu a susținut duminică seara că autoritățile române l-au localizat pe deputatul Mihail Boldea, urmărit internațional, însă nu este în interesul României ca acesta să fie încarcerat acolo.

”Este perfect localizat, în orice moment putem declanşa reţinerea. Nu avem niciun interes de reţinere, pentru că e în interesul nostru ca un cetăţean care a plecat legal să fie ferit de a ajunge în închisoare acolo. Obiectivul este ca domnul Boldea să vină prin intermediul autorităţilor române. Sper să reuşim să-l atingem” – a spus președinte Băsescu.

Șeful statului a făcut aceste declarații înainte să plece la Seul, unde va participa la un summit internațional privind recâștigarea încrederii populației în energia nucleară.


Mihail Boldea a vorbit la telefon, vineri, cu presa din România și a susținut că se afla în Congo, la safari și că va reveni de bunăvoie în țară.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: