sâmbătă

13 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

9 august, 2013

Televiziunea și cinematografia au tras în jos cel mai mult piața românască a serviciilor prestate în principal întreprinderilor, în semestrul I al anului 2013, comparativ cu primele șase luni ale anului 2012, potrivit datelor furnizate vineri de Institutul Național de Statistică.

În semestrul I 2013 comparativ cu semestrul I 2012, cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate în principal întreprinderilor, serie brută, a crescut pe ansamblu cu 7,6%, datorită în principal creşterilor înregistrate la activităţi de servicii informatice şi tehnologia informaţiei (+15,0%), la alte servicii furnizate în principal întreprinderilor (+9,1%) şi la transporturi (+9,0%).

În schimb, activităţile de producţie cinematografică, video, programe de televiziune au avut scădere a cifrei de afaceri cu – 3,5%, iar afacerile cu difuzare şi transmitere de programe şi activităţile de comunicaţii au scǎzut cu – 0,8%.Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: