marți

28 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

21 octombrie, 2019

Consiliul de Administraţie al TAROM l-a numit director general provizoriu al companiei pe George Costin Barbu (foto), directorul general al Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă.

Acesta este absolvent al Facultăţii de Inginerie Aerospaţială, specializarea Inginerie şi Management Aeronautic și conduce Școala de Aviație Civilă începând cu anul 2015.

George Barbu a fost propus după ce pilotul Valentin Gvinda a refuzat propunerea de a asigura conducerea TAROM, invocând starea companiei. Compania este pe pierdere de 11 ani, iar anul trecut bilanțul a înregistrat aproape 183 de milioane de lei.


Este al cincilea director al TAROM anul acesta și numirea are loc pe fondul scandalului în care se află ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, acuzat de fosta directoare a companiei, Mădălina Mezei, că a încercat să boicoteze moțiunea cerând oprirea la sol a unor curse interne.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

DNA a demarat o anchetă în acest caz, iar Mădălina Mezei a fost audiată luni.

Răzvan Cuc a confirmat că s-a întâlnit miercuri seara cu Mădălina Mezei, dar a negat că i-ar fi cerut reținerea unor aeronave la sol în ziua moțiunii de cenzură. În schimb, recunoaște că s-a interesat ce parlamentari figurează pe lista pasagerilor, dar spune că a vrut să se asigure că „totul e OK”.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: