sâmbătă

25 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

5 septembrie, 2016

putin hollandePreședintele Francois Hollande a anunțat luni organizarea unui summit în format Normandia – al liderilor ucrainean, francez, german și rus – pentru a discuta situația din Ucraina.

Reuniunea va avea loc „în următoarele săptămâni”, a declarat Hollande, pe contul său de Facebook:

„În Ucraina, trebuie să continuăm procesul (de pace) de la Minsk, să reglăm punctele de blocaj actuale, în special în legătură cu punerea în aplicare a statutului special, situația de securitate și absența încrederii între părți”.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Posibilitatea unei astfel de întruniri a fost prezentată duminică, după discuțiile purtate de Vladimir Putin și Francois Holland în marja summitului G20 de la Hangzhou.

A fost o întâlnire ce acu pe u debutat pe un ton rece surprins de presă, care a avut acces câteva minute, la început. Președintele francez i-aVladim cerut omologului său „să privească în față situația din Ucraina și Siria”, iar Putin a comentat că, după ce în cursul zilei „a discutat îndelung despre marile dosare economice internaționale”, a venit momentul „să ne ocupăm acum de mici chestiuni modeste care privesc atât Rusia, cât și Franța”.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: