duminică

3 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

1 mai, 2017

Statele Unite vor începe o investigație asupra a 25 de companii auto, printre care BMW, Honda Motor Co Ltd, Toyota Motor Corp și furnizorii lor, ca urmare a suspiciunii că vehiculele vândute folosesc componente termoplaste care încalcă legile privind brevetele, potrivit Reuters.

Comisia de Comerț Internațional din SUA (USITC) a fost sesizată de compania Intellectual Ventures II, care susține că patentele sale sunt folosite ilegal la fabricarea pieselor termoplaste utilizate în motoare, pompe de apă, unități de servodirecție electronică și alte piese de putere fabricate sau utilizate în vehiculele vândute de către companii .

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Piesele termoplaste sunt folosit în componente auto de temperatură înaltă și sunt mai ușoare și mai durabile decât celelalte materiale folosite în motoare, contribuind la creșterea eficienței și la îmbunătățirea consumului de combustibil.


Plângerea primită de USITC vizează modelele de vehicule vândute în Statele Unite, inclusiv Toyota Camry 2016, Honda Accord 2017 și BMW 228i 2016, potrivit companiei reclamante.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: