marți

5 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

11 octombrie, 2019

Federațiile studenților la Medicină, Farmacie și Stomatologie intră în grevă japoneză din cauza situației incerte în care se află examenul de rezidențiat, după trecerea moțiunii de cenzură, anunță respectivele organizații.

Succesul moțiunii de cenzură la adresa Guvernului creează instabilitate și, prin urmare, cred studenții, premisele prelungirii crizei Rezidențiatului. Examenul, programat inițial pe 17 noiembrie, a fost amânat până pe 8 decembrie, întrucât nu există ministru la Educație, iar acesta trebuie să semneze mai multe documente necesare desfășurării Rezidențiatului.

”Ne menținem neutralitatea politică și dorința de a rămâne în afara oricărei discuții politice, însă solicităm clasei politice să înțeleagă importanța soluționării de urgență a acestei probleme, fără a pune în pericol viitorul unei întregi generații de viitori medici, farmacişti şi medici stomatologi. În urma moțiunii de cenzură ne aflăm într-o situație de instabilitate politică, în care nu se va putea clarifica situația examenului de rezidențiat nici după ziua de mâine, când are loc ultima şedinţă a actualului guvern”, spun studenții.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Președintele Klaus Iohannis a demarat deja consultările pentru formarea unui nou Guvern, vineri la ora 11.00 fiind așteptați la Palatul Cotroceni reprezentanții PNL.

Toate partidele politice parlamentare au declarat că doresc formarea rapidă a viitorului Executiv.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Mult așteptatul pachet de măsuri fiscale, anunțat de coaliția de guvernare în urmă cu câteva luni a intrat oficial pe masa guvernului și a fost pus în transparență....

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: