sâmbătă

13 iulie, 2024

9 august, 2019

Franklin Templeton International Services, în calitate de administrator de fond de investiţii alternative și administrator unic al Fondul Proprietatea, anunţă investitorii că Sorin Mîndruțescu a decis să se retragă din funcțiile deținute în Comitetul Reprezentanților și în Comitetele Consultative ale Fondului.

Anunțul este publicat pe site-ul Bursei de Valori București (BVB). Decizia, anunțată vineri, își produce efectele imediat.

Sorin Mîndruțescu a ocupat funcția de membru în Comitetul Reprezentanților Fondului din septembrie 2010 și de Președinte al Comitetului din aprilie 2012.


În data de 8 august 2019, Direcția Națională Anticorupție din România a publicat un comunicat oficial potrivit căruia s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de Mîndruțescu, director general Oracle România.

Directorul general al Oracle România, Sorin Mîndruțescu, acuzat de procurori că ar fi primit mită aproape 870.000 de euro de la reprezentanții unor firme IT, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, a anunțat DNA. Instituția mai precizează că el a depus o garanție pentru cauțiunea stabilită la 500.000 de euro.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: