duminică

4 decembrie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

28 decembrie, 2021

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, consideră că ar fi nevoie ca o parte din lucrările CNAIR să fie distribuite și autorităților locale. „Este clar că, la ora actuală, CNAIR și-a depășit capacitatea de gestionare a proiectelor, care sunt foarte multe”, a spus Sorin Grindeanu, citat de Mediafax.

Ministrul Tranporturilor a anunțat că a discutat luni, la Consiliul Județean Dâmbovița, cu parlamentarii și cu autoritățile locale despre dezvoltarea infrastructurii din județ.

„Concret, discutăm despre modernizarea DN71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia. Am reluat procedura și anul viitor semnăm contractul. DN 7 (Bâldana-Titu) avem deja un câștigător și putem semna contractul în ianuarie 2022”, a scris Sorin Grindeanu și pe Facebook.


Similar urmează să se întâmple și în cazul variantelor ocolitoare din județul Dâmbovița.

„Vorbim despre variantele ocolitoare Târgoviște, Pucioasa-Fieni și Găești. Am trimis înștiințări în acest sens către toate autoritățile locale, nu doar la Dâmbovița. Autoritățile locale se vor ocupa de bunul mers al acestor obiective, iar noi cei de la MT plătim”, a descris ministrul Transporturilor noul mecanism.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Portul Constanța are a doua cea mai mare creștere a cantității de mărfuri transferate în 2021, plus 26% față de anul pandemiei 2020, după cea a portului belgian

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: