marți

17 mai, 2022

Sorin Grindeanu vrea să cedeze către autoritățile locale o parte din lucrările CNAIR

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

28 decembrie, 2021

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, consideră că ar fi nevoie ca o parte din lucrările CNAIR să fie distribuite și autorităților locale. „Este clar că, la ora actuală, CNAIR și-a depășit capacitatea de gestionare a proiectelor, care sunt foarte multe”, a spus Sorin Grindeanu, citat de Mediafax.

Ministrul Tranporturilor a anunțat că a discutat luni, la Consiliul Județean Dâmbovița, cu parlamentarii și cu autoritățile locale despre dezvoltarea infrastructurii din județ.

„Concret, discutăm despre modernizarea DN71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia. Am reluat procedura și anul viitor semnăm contractul. DN 7 (Bâldana-Titu) avem deja un câștigător și putem semna contractul în ianuarie 2022”, a scris Sorin Grindeanu și pe Facebook.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Similar urmează să se întâmple și în cazul variantelor ocolitoare din județul Dâmbovița.

„Vorbim despre variantele ocolitoare Târgoviște, Pucioasa-Fieni și Găești. Am trimis înștiințări în acest sens către toate autoritățile locale, nu doar la Dâmbovița. Autoritățile locale se vor ocupa de bunul mers al acestor obiective, iar noi cei de la MT plătim”, a descris ministrul Transporturilor noul mecanism.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Andrew Kenningham (foto), economist-şef pentru Europa la Capital Economics, explică într-un interviu pentru CursdeGuvernare cum va reseta războiul obiectivele şi strategiile de dezvoltare pe care UE le bătuse...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: