joi

18 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

23 februarie, 2013

Serviciul Român de Informații nu va fi intimidat de factori politici, mediatici și economici în realizarea misiunilor sale pe terenul securității naționale, a declarat, vineri, directorul SRI, George Maior.

”Nu vom fi atrași pe o agendă politică în legătură cu evoluțiile electorale din această țara nicio clipă. Și nici nu vom fi intimidați în realizarea misiunilor noastre de zi cu zi pe terenul securității natioanale de factori politici, mediatici sau chiar factori economici puternici care au bani și posibilitatea de a-și livra mesajul în spațiul public”, a afirmat Maior, la postul Digi 24.

El a susținut că, probabil, atacurile unor politicieni și oameni de afaceri la adresa SRI au legătură cu schimbările politice din ulltima perioadă.


”Probabil că are legătură, asta putem vedea și noi, înțelegem poate chiar mai bine decât cred unii dinamică politică, perspectivele acestei dinamici”, a spus șeful SRI.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Scumpirea energiei electrice a fost amplificată de mecanismul formării prețurilor adoptat în UE („pay as clear”), care promovează alinierea prețurilor angro la cel mai mare cerut pe piață.

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: