luni

8 iulie, 2024

26 septembrie, 2012

Strategia pentru refacerea credibilităţii României, starea Armatei României, demersurile întreprinse pentru iniţierea programului Avion Multirol al Forţelor Aeriene şi strategia de privatizare a Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA sunt câteva din subiectele aflate pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, care va avea loc joi, de la ora 11,00, sub conducerea preşedintelui Traian Băsescu.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului sunt incluse, printre altele, şi următoarele teme: strategia pentru refacerea credibilităţii României; starea Armatei României; demersurile întreprinse pentru iniţierea programului Avion Multirol al Forţelor Aeriene; evaluările privind ameninţările la adresa securităţii naţionale; procedurile pentru aplicarea prevederilor Art. 46, Alin. (9), din Legea Concurenţei nr. 21/1996 cu modificările şi completările ulterioare; Proiectul de hotărâre a Guvernului pentru aprobarea strategiei de privatizare a Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Marfă ”C.F.R. Marfă” S.A. şi a mandatului Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii pentru implementarea acesteia; vulnerabilităţile de securitate identificate în contextul atentatului de la Burgas (Bulgaria).

De asemenea, în cadrul şedinţei vor fi abordate şi alte subiecte de interes pentru securitatea naţională.Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Capitala conduce în Topul celor mai Prosperitate orașe din România,

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: