luni

27 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

6 octombrie, 2017

Președintele României, Klaus Iohannis, și secretarul general al Alianței Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, împreună cu ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, și șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă,  vor efectua o vizită de informare luni, 9 octombrie, începând cu ora 16.30, la sediul Brigăzii Multinaționale Sud-Est de la Craiova.

Potrivit programului anunțat de către MApN, agenda include vizitarea facilităților comandamentului Brigăzii, discuții cu militarii români, polonezi, spanioli, canadieni și portughezi care încadrează structura marii unități, precum și o întâlnire de informare cu echipa de comandă.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Secretarul general al Organizației Tratatului Nord-Atlantic, Jens Stoltenberg, va fi prezent luni la sesiunea plenară a Adunării Parlamentare NATO, care este organizată la București.


Vizita la Craiova va avea loc după ce secretarul general NATO și președintele României, Klaus Iohannis, se vor adresa Adunării Parlamentare.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: