joi

19 mai, 2022

Revista de 2,7 milioane euro a Primăriei sector 1 – licitație blocată

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

26 martie, 2018

Primăria Sectorului 1 din București, condusă de Daniel Tudorache (PSD), aloca în septembrie 2017 fonduri publice în valoare de peste 2,75 milioane de euro pentru realizarea, editarea, tipărirea și distributia unui Buletin informativ al instituției în urmatorii 4 ani.

La 6 luni de la anunț și la 2 luni de când trebuia finalizată, procedura de licitație (suspendată din 14.02.2018 pană în 20.03.2018) este încă ”în derulare” potrivit datelor SEAP.

Licitația trebuia să se încheie pe 22 ianuarie 2018. Înainte de acest termen, Primăria Sectorului 1 a decis că asocierea castigătoare, Romprint Fusion-Cross Media Premium, nu îndeplinea criteriile de calificare.


În pole-position a trecut atunci Ringier România, care se clasase pe locul doi, cu o ofertă depusă avându-i că subcontractanți pe RA Monitorul Oficial și Inbox Marketing.

Romprint a contestat la CNSC decizia din ianuarie a Primăriei, iar CNSC s-a pronunțat abia luna aceasta, decizia fiind publicată în SEAP pe 20 martie.

Lucrurile nu se încheie însă aici: HotNews.ro scrie că reprezentanții Ringier au spus că și compania va ”face contestație la decizia CNSC, conform prevederilor legale”.

Prin licitația cu un buget de 12,7 milioane RON, Primăria Sectorului 1 caută un furnizor unic care să se ocupe de redactarea, editarea, tipărirea și distribuția unei reviste a instituției, în următorii patru ani. În noiembrie, pe primul loc în cadrul licitației s-a clasat asocierea Romprint Fusion-Cross Media Premium.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

CNSC a decis să anuleze actele prin care Primăria Sectorului 1 a respins oferta Romprint-Cross Media; respectiv să oblige Primăria să reanalizeze oferta acesteia. CNSC a respins, insă, cererea Romprint ca licitația să fie anulată.

În SEAP, procedura apărea luni dimineață ca fiind ”in desfăsurare (suspendată din 14.02.2018 pană în 20.03.2018)”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Andrew Kenningham (foto), economist-şef pentru Europa la Capital Economics, explică într-un interviu pentru CursdeGuvernare cum va reseta războiul obiectivele şi strategiile de dezvoltare pe care UE le bătuse...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: