duminică

26 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

2 martie, 2016

mihai 1Casa Regală a anunțat miercuri decizia Regelui Mihai I al României a transmite dreptul de reprezentare Principesei Margareta din cauza unor grave probleme de sănătate.

”În ultimele săptămâni, am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situaţie vine în anul în care Familia şi Ţara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea Dinastiei şi a Statului Român modern.

Sunt sigur că fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înţelepciunea şi forţa de a mă reprezenta şi de a duce la îndeplinire toate acţiunile mele publice.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Am cerut Consiliului Regal să-şi continue menirea şi să prezinte sfatul său Custodelui Coroanei.”, este mesajul atribuit Regelui de documentul transmis presei de Casa Regală.

mihaiPotrivit mesajului, Consiliul Regal,  întrunit pe datele de 1 și 2 martie în Elveția, la Morges, a luat notă de starea de sănătate a Regelui Mihai, care este diagnosticat cu leucemie cronică.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: