sâmbătă

6 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

29 ianuarie, 2014

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a fost numit, miercuri, şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul MAI.

Pe agenda şedinţei de guvern s-a aflat o Ordonanţă de Urgenţă privind măsuri în domeniul managementului situaţiilor de urgenţă. Conform declaraţiilor premierului Victor Ponta aceasta “îmbunătăţeşte sistemul de coordonare în situaţii de urgenţă.”

“Vom constitui Departamentul pentru intervenţii la situaţii de urgenţă, care va avea în coordonare ISU, Inspectoratul General de Aviaţie, dar şi coordonarea operativă a ceea ce înseamnă Ambulanţă şi unităţi de primiri-urgenţă”, a explicat premierul Victor Ponta scopul ordonanţei.


Prezent miercuri la Comandamentul de iarnă, convocat la Palatul Victoria de Victor Ponta, Raed Arafat a susţinut prima informare din noua sa postură.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Multe din țările Uniunii Europene s-au angajat într-o goană nebună pentru achiziția de gaze naturale lichefiate (LNG), ca substitut al gazelor rusești, pregătindu-se pentru întreruperea livrărilor de către

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: