vineri

12 aprilie, 2024

16 iunie, 2014

Biroul Politic Naţional al PSD a decis luni ca partidul să susţină candidaturile lui Liviu Voinea, ministrul pentru Buget, şi Gheorghe Gherghina, secretar de stat în Ministerul de Finanţe, pentru Consiliul de Administraţie al BNR.

Până vineri, PSD susţinea pentru noul Consiliu pe Florin Georgescu (prim-vicepreşedinte), Cristian Popa, Daniel Dăianu, Marin Dinu şi pe Nicolae Dănilă.

Pentru a face loc lui Liviu Voinea şi lui Gheorghe Gherghina, PSD a retras sprijinul lui Cristian Popa şi lui Nicolae Dănilă.


Ca propuneri pentru noul Consiliu, Bogdan Olteanu este susţinut pentru un nou mandate de PNL, Agnes Nagy este susţinut de UDMR şi Virgil Stoenescu este propus de PDL.

Pentru postul de Guvernator, Mugur Isărescu este susţinut de toate partidele parlamentare.

Mandatele membrilor Consiliului de Administraţie al BNR expiră în octombrie anul acesta.

Premierul Victor Ponta va demara discuţii în coaliţie pentru completarea echipei guvernamentale, cel mai probabil unul dintre posturi urmând să fie cedat UNPR.


PSD a mai decis să îl susţină pe Marian Sîrbu (UNPR), fost ministru al Muncii, pentru un post la ASF, în urma trecerii lui Daniel Dăianu pe lista CA al BNR.

BPN al PSD a mai decis luni şi susţinerea senatorului Cosmin Nicula, preşedinte al Comisiei pentru Buget şi Finanţe, pentru poziţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi.

Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: