joi

20 iunie, 2024

1 martie, 2018

Primăria Deva concediază peste 100 de angajaţi, deoarece bugetul nu suportă majorările salariale operate anul trecut, cu aprobarea Consiliului Local.

Tot consilierii locali au aprobat acum noua schemă de personal, de 700 de persoane, despre care primarul Florin Oancea spune că trebuie să fie mai suplă.

„Vor pleca din primărie 109 persoane. (…) Costurile salariile erau foarte mari și nu le mai puteam suporta de la bugetul local. Acesta este motivul pentru care am luat această decizie dureroasă, dar absolut necesară. A durut, știu că doare, sunt alături de oameni, dar sunt convins că fiecare își va găsi un alt loc de muncă”, a declarat primarul municipiului Deva, citat de Agerpres. 


Noua organigramă prevede restructurarea unor organisme, precum Poliţia Locală, Serviciul de Întreţinere şi Gospodărie Municipală şi Serviciul de Cadastru.

Potrivit schemei de personal, Poliţia Locală va avea un număr maxim de 70 de angajaţi, faţă de 112 cât are acum, urmând să fie desfiinţate posturile de director executiv şi director adjunct.

De asemenea, la Serviciul de Gospodărie Municipală va fi menţinut numărul de muncitori, 83 de persoane, dar vor fi restructurate opt posturi de conducere sau tehnico-administrative.

Pe de altă parte, vor fi înfiinţate posturi noi în compartimentele cu un volum mare de lucru, cum ar fi cele de la Impozite şi Taxe, Urbanism sau Juridic. Preavizele de concediere vor fi emise cu data de 1 martie.


Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: