duminică

26 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

30 martie, 2022

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a anunţat miercuri că Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, va susţine un discurs în Parlamentul României. Acest eveniment, spune Florin Cîțu, ar urma să aibă loc săptămâna viitoare.

Cu o zi înainte, marți, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a afirmat la Constanţa că preşedintele Zelenski se va adresa Parlamentului. ”Există o corespondenţă în vederea pregătirii acestui moment”, preciza Marcel Ciolacu.

”Discuţie importantă cu premierul din Ucraina, Denys Shmyhal. Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelensk va ţine un discurs în Parlamentul României. În calitate de preşedinte al Senatului, voi aranja ca acest lucru să se întâmple săptămâna viitoare, Ucraina are tot sprijinul meu. Mulţumesc, Denis!”, a scris Florin Cîţu pe Twitter.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

De la începutul războiului din Ucraina, președintele Zelenski a transmis constant mesaje în parlamentele statelelor membre UE, Statelor Unite, Marii Britanii, Japoniei, sau la reuniuni NATO, G7, Consiliul European.

Discursurile președintelui Zelenski sunt susținute prin leătură video.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: