vineri

8 decembrie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

27 octombrie, 2016

dragos-dinuPreședintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de numire în funcția de ministru al Fondurilor Europene a lui Dragoș Cristian Dinu (foto), informează Administrația Prezidențială.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc joi, la ora 18,30, la Palatul Cotroceni.

Dragoș Dinu îi ia locul lui Cristian Ghinea, care s-a retras miercuri pentru a candida pe lista de parlamnetare a USR.


Tot miercuri și-au anunțat plecarea și șapte secretari de stat din Cabinetul Dacian Cioloș, toți intrând în campanie din partea USR:

Dragoș Dinu a fost până acum secretar de stat în MFE și a lucrat, din 2009 și până în mai 2016, la organizația nonguvernamentală Centrul Român de Politici Europene (CRPE), de unde provenea și Cristian Ghinea.

A absolvit Facultatea de Drept, la Universitatea Româno-Americană (2002) și a făcut studii postuniversitare în Drept Internațional, în cadrul Facultății de Drept, de la Universitatea București (2003).

A fost consultant în cadrul Asociației Române pentru Libertate și Dezvoltare din România (1999-2000) și consilier asistent proiect de coordonare, în cadrul Florida Lions Foundation din Florida (SUA, 2000-2001).


A lucrat la diverse rapoarte privind libertatea presei, guvernare etc., iar în perioada 2003-2004, a oferit consultanță în management de proiect la Primăria Sectorului 2 din București.

A mai fost trainer în cadrul British Council, pentru tinerii manageri publici în instrumentele de evaluare a politicilor publice și tehnici (2006), în cadrul Institutului Național pentru Administrație, cu privire la elaborarea materialelor și livrarea programelor de training pentru funcționarii publici (2005-2008) și la ECO Young Professional Scheme (Schema Tinerilor Profesioniști) București (2009).

În perioada 2004-2008, a fost și consilier pentru afaceri europene la Secretariatul General al Guvernului, Unitatea de Politici Publice.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket
Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

A apărut nr. 80 (al 21-lea, socotindu-se în sens invers)

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: