sâmbătă

13 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

10 octombrie, 2017

Premierul Mihai Tudose a mers luni, dimineață la Palatul Cotroceni, unde a avut o întrevedere cu preşedintele Klaus Iohannis. Cel mai probabil, discușiile au vizat noua criză politică, au declarat surse politice, pentru Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale a confirmat marți informațiile Mediafax.

”În acest moment nu avem de comunicat informații suplimentare. Este o întâlnire normală, între șeful statului și prim-ministru. Nu este o întâlnire săptămânală, ținând cont de context a fost o întâlnire instituțională”, a declarat purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, ca răspuns la mai multe întrebări pe tema întrevederii Klaus Iohannis- Mihai Tudose.


Un comentariu personal al purtătorului de cuvânt al Administrației Prezidențiale: ”PSD ar trebui să își rezolve problemele, alegătorii nu au votat scandaluri în partid.”

Potrivit surselor politice, premierul Mihai Tudose a ajuns marţi dimineaţa la Palatul Cotroceni, unde discută cu şeful statului. Cel mai probabil, tema este legată de noua criză politică, în contextul în care şeful Executivului a declarat luni seara că a invocat posibilitatea de a demisiona de la conducerea Guvernului, într-un cerc restrâns, de numai câteva persoane.

Mihai Tudose a precizat că relaţia cu Liviu Dragnea nu este ”într-un moment fericit”.

Şeful Executivului a mai afirmat că va propune remanierea mai multor miniştri din Cabinet, fără a nominaliza însă pe cineva.


Dicuțiile de la Cotroceni au loc înaintea reuniunii PSD, care și-a convocat conducerea la sediul central la ora 13.30, pentru aceeași temă.

 

Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: