Premierul Cioloș a numit patru noi secretari de stat. Gabriel Biriș va fi secretar de stat la Finanțe - CursDeGuvernare.ro
joi

28 octombrie, 2021

Premierul Cioloș a numit patru noi secretari de stat. Gabriel Biriș va fi secretar de stat la Finanțe

9 decembrie, 2015

gabriel biris
Gabriel Biriș

Premierul Dacian Cioloș a numit miercuri patru noi secretari de stat la ministerele Agriculturii, Transporturilor, Sănătății și Tineretului și Sportului.

Aceștia sunt: Sorin Ioan Radu—Ministerul Agriculturii, Corina Silvia Pop—Ministerul Sănătății, Eugen Ispas — Ministerul Transporturilor, Andrei Popescu—Ministerul Tineretului și Sportului.

Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial


În curs de instalare ca secretar de stat, la Ministerul Finanțelor, este și avocatul Gabriel Biriş, care a confirmat miercuri că a acceptat propunerea ministrului Anca Dragu, de a ocupa funcţia de secretar de stat în ministerul de resort.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Gabriel Biriş este consultant fiscal şi membru fondator al companiei de consultanţă fiscală Biriş Goran. El are o experienţă de 19 ani în acest domeniu.

Biriş a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Româno-Americane în anul 2000, dar şi Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Politehnicii Bucureşti în 1995.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr