joi

11 august, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

18 aprilie, 2012

Guvernul a numit-o miercuri pe Cristina Coruţ în funcţia de prefect al Capitalei, a anunţat ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, citat de Agerpres.

Coruţ, care a ocupat până în prezent funcţia de subprefect, îl înlocuieşte pe Mihai Atănăsoaiei care a demisionat pentru a candida la Primăria sectorului 5.

Potrivit unui Guvernului, în total îşi încetează exercitarea mandatului nouă prefecţi şi şase subprefecţi, care vor candida la alegerile locale din 10 iunie.

 • Alba. Îşi ncetează exercitarea, cu caracter temporar, a funcţiei de subprefect al judeţului Alba de către Raul Sebastian Tudoraşcu.
 • Bacău. Îşi încetează raportul de serviciu al prefectului judeţului Constantin Scripăţ, acesta fiind înlocuit, temporar, de Tudoriţa Lungu.
 • Bihor. Subprefectul Marina Adelina Coste îşi încetează mandatul şi va fi înlocuită cu Dacian Sorin Buhaş, director executiv al Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Bihor.
 • Sibiu. Prefectul Horaţiu-Dumitru Răcuciu va fi înlocuit de Rareş Macrea, care a exercitat temporar, în perioada 2009-2011, funcţia de subprefect al judeţului.
 • Satu Mare. Noul prefect va fi Cristian Iosif Sasu, în prezent inspector-şef la Inspectoratului Teritorial de Muncă Satu Mare, în locul lui Radu-Octavian Giurca.
 • Prahova. Adrian Florin Dobre este înlocuit cu Adrian Semcu, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova în perioada 2008-2012 şi deputat în perioada 2003-2008.
 • Mureş. Emil-Marius Paşcan îi lasă locul lui Valentin-Constantin Bretfelean, licenţiat în ştiinţe juridice, absolvent de cursuri de master în domeniul afacerilor europene.
 • Giurgiu. Robert Ioan Cristori a decis să intre în cursa electorală şi renunţă la mandat în favoarea lui Lucian Dumitru, care a fost promovat din funcţia publică de subprefect al acestui judeţ, acesta fiind înlocuit cu Teodora Camelia Toma, în prezent consilier superior la APIA Giurgiu.
 • Vrancea. Prefectul Sorin Hornea este înlocuit cu subprefectul Mircea Dragoş Valentin, fost prefect al judeţului Vrancea în perioada 2007-2009.
 • Vâlcea. Încetează mandatul subprefectului Ioan Filip.
 • Teleorman. Prefectul Teodor Niţulescu a demisionat.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Deceniul banilor ieftini (dobânzi mici sau foarte mici la creditele pe termen lung)pentru state  tocmai s-a încheiat . A fost (sau ar fi fost) o perioadă extrem de

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: