vineri

20 mai, 2022

Preda îl trimite pe Boc la Cluj. Boc: Să-şi gestioneze fiecare viitorul politic

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

4 martie, 2011

Preşedintele PDL, Emil Boc, le-a recomandat colegilor de partid să se preocupe fiecare de viitorul său politic, după ce eurodeputatul democrat-liberal Cristan Preda i-a sugerat premierului să nu mai candideze pentru un nou mandat la şefia partidului, ci la primăria Clujului..
“Eu il vad, de pilda candidat cu sanse la primaria Clujului, o maniera mult mai sanatoasa de a te revigora politic decat aceea de a recastiga congresul PDL”, spunea Preda despre Boc, într-un interviu acordat hotnews.ro.
Replica liderului PDL a venit, joi seara, la TVR1, cu ironii la adresa reformatorului Cristian Preda.
”Eu îi las pe fiecare să comenteze şi să aibă fiecare grijă de viitorul lui politic. Domnul Preda sper că o să ajungă foarte faimos, dacă îl citează toată lumea. E bine să existe puncte de vedere, dar fiecare să-şi gestioneze viitorul politic aşa cum crede de cuviinţă’, a comentat Boc.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Întrebat despre uzura sa politică, Boc a admis că realizează acest lucru, dar se preocupă mai mult de problemele de guvernare decât de partid.

”Păi, îmi dau seama de acest lucru (uzura politică – n.r.). Nu ştiu de ce puneţi în prim plan aspectele personale de candidatură la o funcţie sau alta? Pentru mine, prioritate au problemele acestea asupra cărora m-am aplecat de doi ani de zile, pentru că nu am avut nicio zi de concediu din 2008. M-am aplecat în fiecare zi cât am putut, eu şi colegii mei, să trecem perioada grea”, a spus premierul.
Premierul Emil Boc a declarat că va decide dacă va mai candida pentru un nou mandat de preşedinte al PDL după Consiliul Naţional de Coordonare care va avea loc sâmbătă.Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Andrew Kenningham (foto), economist-şef pentru Europa la Capital Economics, explică într-un interviu pentru CursdeGuvernare cum va reseta războiul obiectivele şi strategiile de dezvoltare pe care UE le bătuse...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: