duminică

26 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

28 aprilie, 2022

Londra, prin faptul că a recunoscut legitimitatea loviturilor ucrainene asupra bazelor militare de pe teritoriul Rusiei, tocmai a justificat și loviturile aeriene rusești asupra lanțurilor logistice din mai multe state NATO care aprovizionează Kievul cu arme, scrie Pravda.

„Polonia și România sunt primele pe lista celor care o caută cu lumânarea”, scriu rușii de la Pravda.

James Heappey, subsecretar de stat al Forțelor Armate britanice, a declarat pentru Radio Times că Ucraina are dreptul legal de a lovi baze militare de pe teritoriul Rusiei pentru a perturba logistica armatei ruse.


Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe Maria Zaharova a afirmat că Rusia ar putea efectua lovituri militare asupra unor ținte de pe teritoriul mai multor state NATO care livrează arme regimului de la Kiev, pentru a le perturba logistica militară.

Țintele principale pentru rachetele Kalibr

TVR a reprodus joi textul din Pravda, care scrie între altele:

”Furnizorii activi de arme letale pentru regimul nazist de la Kiev sunt: Cehia, Polonia, Slovenia, Turcia, Germania, SUA.

Mulți fac acest lucru neoficial, de ex. Bulgaria.


Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a spus că este puțin probabil ca negocierile de pace să fie eficiente dacă Kievul va continua să primească arme din alte țări.

(Citiți și: Cristian Grosu / Noua eră și România ei”)

În Statele Unite, sursele CNN descriu livrările de arme către Ucraina drept o investiție în neutralizarea armatei și marinei Rusiei pentru deceniul următor. Declarațiile recente ale șefului Pentagonului, Lloyd Austin, despre intenția sa de a „slăbi Rusia” prin ajutorul militar acordat Ucrainei, amintesc cinic de faptul că NATO este o organizație agresivă care vizează Rusia în primul rând.

Unde poate Rusia să lovească logistica și facilitățile militare occidentale?

Ar putea fi România, care ar putea invada acum Transnistria pentru a-și salva frații moldoveni de acolo.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Polonia este următoarea pe listă – această țară servește ca punct de tranzit pentru toate transporturile de arme din țările occidentale către Ucraina.

Aceste țări nu vor supraviețui unui atac cu rachete Kalibr nici fizic, nici mental. Ar fi într-adevăr un preludiu al celui de-Al Treilea Război Mondial, dar aliații SUA ar fi primii care îl vor pierde, deoarece se comportă greșit.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: