duminică

3 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

15 octombrie, 2021

Pontonul transformat în centru itinerant de recuperare a copiilor cu dizabilități din localitățile din Deltă, inaugurat pe 22 septembrie de ministrul Muncii, Raluca Turcan, s-a scufundat.Informația a fost semnalată de jurnalistul Dorelian Bellu, pe pagina de Facebook:

”Acum mai puțin de o lună, Raluca Turcan se lăuda pe Facebook cu o tăiere panglică la înghesuială; lansa un centru pentru copiii cu dizabilități plasat pe un ponton. Un localnic îmi spunea că platforma lua apă încă de la momentul inaugurării. Dimineață, primesc o poză cu pontonul la fel de scufundat ca guvernarea lui Cîțu.#Echipacastigatoare, ce-i potemkinada asta care ține trei săptămâni? Raluca Turcan, trimiteți măcar o coroană la fața locului.”

Poza de la inaugurarea pontonului transformat în centru medical a devenit virală pe internet, imaginile postate pe Facebook arătând 7 oficiali înghesuiți să taie panglica inaugurală.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Inaugurarea a avut loc pe 22 septembrie, cu 3 zile înaintea congresului PNL.

La momentul respectiv, Raluca Turcan scria pe Facebook: ”Impactul acestui demers care începe astăzi în comunitățile izolate din Delta Dunării va fi imens, pentru că dincolo de numărul efectiv de copii care vor urca pe centrul plutitor pentru evaluare, recuperare medicală, consiliere psihologică, kinetoterapie ori logopedie, vorbim de membrii familiilor lor, care nu aveau nicio soluție pentru copiii în suferință. Obiectivul meu, ca ministru al Muncii, este să modernizăm partea de asistență socială și îmi doresc ca acest lucru să aducă schimbări majore inclusiv pentru persoanele cu dizabilități.”


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: