marți

6 decembrie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

24 octombrie, 2011

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni într-o conferinţă de presă că USL va vota bugetul pe 2012 numai cu condiţia adoptării de către guvern, în proiectul de buget, a unor măsuri fiscale.

„Măsurile privesc reducerea CAS cu 3 punte procentuale, 10% din cât reprezintă în acest moment, reducerea TVA, prevăzută clar în bugetul multianual până la 19%, schema de la agricultură – 9% din TVA la bugetul de stat şi 15% să se reîntoarcă la producător, reducerea cu 50% a cheltuielilor cu bunuri şi servicii, cofinanţarea în totalitate a proiectelor, interdicţia de a folosi fondul de rezervă al premierului pe chestiuni politice şi suspendarea PNDI al ministerului Dezvoltării Regionale, pentru că creditele de 4 miliarde de euro vor intra pe deficit şi ne vor împiedica să folosim aceşti bani pentru alte investiţii utile”, a declarat Victor Ponta.

Liderul social-democrat a sus că USL va vota împotriva bugetului propus de guvern dacă vreuna din măsurile enumerate de el nu va fi stipulată în viitorul buget.


Victor Ponta a spus că aceste măsuri nu vor diminua, ci vor aduce la buget un plus de 5% din PIB.


Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Portul Constanța are a doua cea mai mare creștere a cantității de mărfuri transferate în 2021, plus 26% față de anul pandemiei 2020, după cea a portului belgian

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: