vineri

1 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

17 august, 2013

Foto: evz.ro

Candidatul PDL la alegerile prezidențiale din anul 2014 va fi desemnat prin votul tuturor celor circa 300.000 de membri ai partidului, a decis sâmbătă Colegiul Dirctor al democrat-liberalilor. Unul dintre potențialii candidați pentru funcția de șef al statului este prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat președintele partidului, Vasile Blaga.

„Am decis ca alegerea candidatului PDL la Preşedinţie să fie făcută de toţi cei peste 300.000 de membri de partid, nu prin electori, nu de aleşii locali, ci de toţi membrii”, a spus Vasile Blaga, după reuniunea de la Baia Mare.

”Unul dintre numele spre care ne orientăm e Cătălin Predoiu, dar pot veni şi alte nume în competiţie”, a mai afirmat Blaga.


În schimb, Cătălin Predoiu a precizat că va face în prealabil un tur al organizațiilor teritriale ale partidului înainte de a lua o decizie privind candidatura sa la alegerile interne.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

”Abia după ce voi face un tur al filialelor, mă voi putea pronunţa asupra deciziei de a candida. Propunerea mă onorează, dar trebuie să am discuţii şi cu ceilalţi membri din partid. În cazul în care voi candida, vă asigur că va fi o competiţie corectă”, a afirmat fostul ministru al Justiției.

Anterior, Vasile Blaga afirmase că PDL este deschis la a discuta și cu celelalte partide de centru-dreapta pentru a susține cel mai bun candidat la prezidențialele din noiembrie 2014.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: