PDL își va desemna prezidențiabilul prin votul celor 300.000 de membri. Cătălin Predoiu, posibil candidat - CursDeGuvernare.ro
duminică

17 octombrie, 2021

PDL își va desemna prezidențiabilul prin votul celor 300.000 de membri. Cătălin Predoiu, posibil candidat

17 august, 2013

Foto: evz.ro

Candidatul PDL la alegerile prezidențiale din anul 2014 va fi desemnat prin votul tuturor celor circa 300.000 de membri ai partidului, a decis sâmbătă Colegiul Dirctor al democrat-liberalilor. Unul dintre potențialii candidați pentru funcția de șef al statului este prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat președintele partidului, Vasile Blaga.

„Am decis ca alegerea candidatului PDL la Preşedinţie să fie făcută de toţi cei peste 300.000 de membri de partid, nu prin electori, nu de aleşii locali, ci de toţi membrii”, a spus Vasile Blaga, după reuniunea de la Baia Mare.

”Unul dintre numele spre care ne orientăm e Cătălin Predoiu, dar pot veni şi alte nume în competiţie”, a mai afirmat Blaga.


În schimb, Cătălin Predoiu a precizat că va face în prealabil un tur al organizațiilor teritriale ale partidului înainte de a lua o decizie privind candidatura sa la alegerile interne.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

”Abia după ce voi face un tur al filialelor, mă voi putea pronunţa asupra deciziei de a candida. Propunerea mă onorează, dar trebuie să am discuţii şi cu ceilalţi membri din partid. În cazul în care voi candida, vă asigur că va fi o competiţie corectă”, a afirmat fostul ministru al Justiției.

Anterior, Vasile Blaga afirmase că PDL este deschis la a discuta și cu celelalte partide de centru-dreapta pentru a susține cel mai bun candidat la prezidențialele din noiembrie 2014.


citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

   ”Nu știm ce și unde vom fi atunci: dar timp de 25 de ani, această publicație trimestrială (format A4, peste 200 de pagini într-o realizare premium)...

rrr