miercuri

29 iunie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

10 noiembrie, 2020

Comisia pentru buget a Camerei Deputaţilor a adoptat marţi un raport de admitere la proiectul de lege care aprobă OUG 78/2019 privind modificarea unor acte normative şi stabilirea unor măsuri în domeniul agriculturii, precum şi pentru aprobarea unor măsuri fiscal – bugetare.

Un amendament admis, propus de Marcel Ciolacu şi de senatorul PSD Daniel Zamfir, prevede că pieţele organizate în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante şi talciocurile să rămână deschise în perioada stării de alertă, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Iniţiativa legislativă a primit și vot de adoptare – 173 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă” şi 93 de abţineri – în plenul de marţi al Camerei Deputaţilor. Proiectul de lege merge la promulgare.


PSD a criticat în ultimele zile decizia guvernului de a închide pentru următoarele 30 de zile piețele agroalimentare organizate în spații închise. Măsura face parte din pachetul aprobat săptămâna trecută pentru reducerea efectelor pandemiei.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: