luni

4 iulie, 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

15 ianuarie, 2016

hoti lemneO operațiune de amploare pentru prinderea unor persoane suspectate de tăieri ilegale de păduri se desfășoară în județul Iași, unde peste 100 de jandarmi și polițiști însoțesc procurorii ce efectuează percheziții la 11 domicilii din comunele  Ţibana şi Mădârjac.

Mai multe persoane sunt bănuite că ar fi tăiat şi sustras material lemnos dintr-o pădure proprietate privată, aparţinând mai multor persoane fizice și neasigurată cu pază, potrivit unui comunicat al Poliției Române.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Ancheta este desfășurată de procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, iar zona este survolată de un elicopter al Poliției, care monitorizează mișcările suspecților, pentru ca aceștia să nu ascundă unele bunuri și probe, și comunică cu forțele de ordine trimise pentru a-i ajuta pe investigatori să-i rețină pe suspecți.


În total, la această operațiune iau parte peste 100 de poliţişti, de ordine publică, de investigaţii criminale, de investigare a criminalităţii economice, criminalişti, împreună cu luptători S.A.S.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Consumatorii români aveau, la nivelul anului 2021, o paritate a puterii de cumpărare de 55,5% din media europeană, procent identic cu cel din 2020, cel mai redus de...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: