vineri

31 martie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

30 iunie, 2021

florin moise presedinte integritate aniFlorin Ionel Moise (foto), actualul vicepreședinte al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), a fost votat miercuri, în Senat, în funcția de șef al acestei instituții. Mandatul președintelui ANI este de patru ani.

Florin Moise lucrează în ANI încă de la înfiinţarea ei, ocupând succesiv funcţia de consilier la cabinetul demnitarului, inspector de integritate, şef serviciu în cadrul Inspecţiei de Integritate și vicepreşedinte al ANI.

„În urma obţinerii rezultatului la proba scrisă, am prezentat programul de management în faţa întregului CNI, format din 14 persoane. Printre obiectivele principale prezentate în planul de management, pot să subliniez următoarele. Partea de modificare legislativă pe care încercăm şi ne dorim să o facem în momentul de faţă este să restrângem într-un singur act normativ toate prevederile disipate, peste 150 de acte normative în prezent, ceea ce afectează foarte mult persoanele care au obligaţia depunerii declaraţiilor de avere şi de interese şi mai ales aleşilor locali, pentru că ei sunt cei mai impactaţi în zona aceasta, dinamizarea activităţii de prevenţie prin noi instrumente electronice (…) şi accentuarea zonei de digitalizare”, a declarat Moise, în plenul Senatului, citat de Agerpres.


Acesta este absolvent al Academiei de Studii Economice București și a mai urmat un curs de Diplomație și securitate, organizat de Institutul Diplomatic Român.

Timp de aproape 5 ani, în perioada septembrie 2008 – mai 2013, Moise a fost consilier în cadrul Cabinetului Președintelui ANI, cu o întrerupere de 8 luni, între august 2011-aprilie 2012, potrivit CV-ului publicat pe site-ul ANI, care nu precizează și funcția ocupată în această perioadă.

Din mai 2013, Florin Moise a devenit inspector de specialitate, primind atribuții de verificare a declarațiilor de avere si de interese.

Pentru șapte luni, între aprilie – noiembrie 2017, a fost și șef serviciu în cadrul Direcţiei Generale a Inspecţiei de Integritate.


Din noiembrie 2017 este vicepreședinte al Agenției Naționale de Integritate și șef al Structurii de Securitate, coordonând activitățile de protecție a informațiilor clasificate.

Articole recomandate:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Moto: ”Generalii mei, în temeinica lor prostie, veneau și-mi spuneau: <Majestate, oamenii nu mai vor să lupte>. Iar eu în sinea mea mă gândeam: <adică nu mai vor

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: