marți

24 mai, 2022

Noul director al Loteriei, demis după 10 zile de activitate: a apucat să semneze achiziția noii rețele informatice

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

21 august, 2017

Directorul general al Loteriei Române, Mihai Păduraru, a fost demis luni din funcție, după numai 10 zile de la numire. În acest scurt interval în care a condus compania, el a semnat un contract de 7,2 milioane de euro pentru achiziția unei noi rețele informatice și a peste 2.000 de terminale, scrie Digi24.

Mihai Pădureanu l-a înlocuit pe Marius Pantea, numit pe 4 aprilie și demis pe 26 iulie. Cel din urmă l-a înlocuit pe Cătălin Alexandru Chesa, care nici el nu ocupa postul de multă vreme – el a fost numit director general la Loteria Română în septembrie 2016.

Interimatul de până la numirea viitorului șef al societății va fi asigurat de Dănuț Sporea, șeful Direcției Economice, care a mai făcut acest lucru și după demisia lui Marius Pantea.

Îți mulțumim că citești cursdeguvernare.
Abonează-te la newsletter aici.

Toate aceste înlocuiri din ultimele luni au avut loc în contextul pregătirii înlocuirii sistemului informatic al Loteriei. Într-un interviu acordat publicației Capital, Marius Pantea spunea că, printre principale schimbări pe care ar dori să le facă în cadrul companiei se află posibilitatea ca biletele de la Loto să poate fi cumpărate prin telefon sau calculator, iar extragerile la jocurile Loteriei să se aibă loc zilnic.

Marius Păduraru, un personaj necunoscut, scrie Digi24, fără CV și declarații de avere publice, a semnat sîptămâna trecută contractul pentru achiziția noului sistem informatic și a celor peste 2.000 de terminale, o afacere care ar prezenta unele nereguli, susține Digi24.


Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

articole categorie

Citește și:

Andrew Kenningham (foto), economist-şef pentru Europa la Capital Economics, explică într-un interviu pentru CursdeGuvernare cum va reseta războiul obiectivele şi strategiile de dezvoltare pe care UE le bătuse...

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: