duminică

26 noiembrie, 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket

5 august, 2016

raluca prunaMinistrul Justiției, Raluca Prună, îl dă în judecată pe Victor Ponta, pentru că a denigrat-o de mai multe ori făcând-o stalinistă.

Decizia ministrului a fost luată după ultima postare pe Facebook a fostului premier:

„Când o să facem un Memorial al Crimelor Securității și Stalinismului (plus Băsismului) în România putem avea acolo și încăperi cu numele Monica Macovei și Raluca Prună! Merită tovarășele să nu le uitam ca să nu repetăm ororile acestora!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.


Mesajul i-a adus o replică ironică din partea fostul președinte Traian Băsescu, dar și o foarte probabilă acțiune în instanță din partea Ralucăi Prună, care a anunțat, tot pe Facebook, că-l va da în judecată:

„Un tip pe nume VV Ponta ma face stalinistă. Din nou, a suta oară. Mai bate câmpii şi cum că aş fi membru ISIS.

Am predat filosofie politică, nu voi zăbovi: l-aş fi pus să repete anul. Pentru delir ideologic. Suntem însă în alt joc si el e (încă) în politica mare.

Il anunț public, ca avocat intrat pe bune în profesie, ca pentru toate calomniile îl voi invita de azi înainte să probeze în instanța astfel de afirmații.


Poate își ia un avocat neintrat pe usa din dos în barou, ca argumentele formulate de unul singur nu conving oameni raționali, care au silogismul acasă si care cunosc rigorile legii.

Pe cei mulți, scârbiți de cum sunteți reprezentati, de aici si de aiurea de prin exilul global, va invit la reflecție: nu cumva meritam mai mult decât un rebut intelectual de acest tip?! Hai sa dam delete, putem, e o chestie utilitarista (pt VV Ponta, asta e o chestie legată de număr, va explic gratis)”, a scris Raluca Prună.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pocket
Articole recomandate:

citește și

lasă un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

toate comentariile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

articole categorie

Citește și:

Lucrăm momentan la conferința viitoare.

Îți trimitem cele mai noi evenimente pe e-mail pe măsură ce apar: